Carriere in de Waarzegkaarten van Mlle Lenormand

Carričre in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand verbindt de kaartsymboliek van het 'Lenormandspel' met moderne en spirituele inzichten en kan daarom beschouwd worden als de basis van het werken met deze beroemde kaarten.

Dit boek is het eerste en enige werk dat de thema's opleiding, carričre en roeping aan de hand van de 'Lenormandkaarten' behandelt. Het is een actueel en bezielend boek, dat zich richt op de carričremogelijkheden en de werksituatie van nu.
Christiane Renner houdt rekening met alle leeftijden en situaties, zodat iedereen - van leerling tot ouder en van werkzoekende tot leidinggevende - een bevredigend antwoord in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand kan vinden. De auteur hanteert hierbij dezelfde overzichtelijke aanpak, als in haar twee voorgaande boeken over dit kaartspel.
Carričre in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand biedt duidelijke richtlijnen over beroepskeuze, een uitleg over stressfactoren aan hand van de elementen en een uitvoerige beschrijving welke factoren een bevredigende loopbaan in de weg staan en hoe deze omgebogen kunnen worden om tevredenheid en vervulling in het beroepsleven te vinden.
Ook worden in dit boek treffende kaartcombinaties gegeven, dit keer met betrekking tot het gehele thema 'werk'.

Carričre in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand, dat ook afzonderlijk van de twee voorgaande delen gebruikt kan worden, completeert de trilogie over het 'Lenormandspel' door Christiane Renner, die zich inmiddels onbetwist deskundige op dit terrein mag noemen.

Biedt hulp en ondersteuning bij

  • het vinden van de juiste opleiding en beroepskeuze
  • het bepalen en vormgeven van de loopbaan
  • inzicht in de huidige werksituatie
Formaat:
14 x 21,5 cm
Uitvoering:
Pagina's:
208
ISBN/CODE:
9789063786007
Voorraad:
Niet op voorraad
Prijs: € 15,00
Menu openen
€ 0,00
 
0