Diabese

Deze titel is uitsluitend verkrijgbaar via onze website, niet via CB.

Diabese® is een natuurlijk behandelprogramma voor mensen met diabetes type 2 en overgewicht

Met Stappenlogboek voor 20 weken: tel-uw-stappen met de stappenteller!

Klik hier om het stappenlogboek te downloaden

Drs. Victor Manhave:
Het aantal nieuwe gevallen van diabetes type 2 neemt schrikbarend toe. In Nederland is momenteel van ruim een half miljoen mensen bekend dat ze aan diabetes type 2 lijden. Daarnaast lopen er nog honderdduizenden rond die nog niet weten dat ze het hebben of het binnen zeer afzienbare tijd zullen krijgen.Diabetes type 2 is niet hetzelfde als diabetes type 1; type 1 begint op (zeer) jonge leeftijd en is het gevolg van een lichamelijk defect, waardoor de alvleesklier (pancreas) geen insuline meer maakt. Diabetes type 2 doet zich meestal voor op wat latere leeftijd (vroeger werd het daarom ouderdomssuiker genoemd), maar echt oud hoef je niet te zijn om het te krijgen! 

Kinderen en jongvolwassenen zijn tegenwoordig ook steeds vaker het slachtoffer van deze vorm van 'suikerziekte?. Bij diabetes type 2 is het lichaam ongevoelig geworden voor de werking van insuline en werkt de alvleesklier meestal nog wel, maar onvoldoende. Overgewicht, onvoldoende beweging, ongezonde eet- en leefgewoonten enz. spelen vaak een (grote) rol bij het ontstaan van dit type diabetes.Mijn zienswijze op ziekte en gezondheid is sterk beļnvloed door mijn verblijf in India. Voordat ik in Nederland begon met mijn studie geneeskunde, heb ik vier jaar Ayurveda - de oudste natuurlijke geneeswijze ter wereld - gestudeerd in India. In die periode ben ik vele malen geconfronteerd met diabetespatiėnten die ondanks hun aandoening een gezond leven leidden. Met behulp van de juiste voeding, voldoende beweging en het gebruik van specifieke kruiden bleken deze mensen in staat weer een volwaardig gezond leven te leiden! Toen ik later in Nederland mijn Ayurvedische praktijk begon, heb ik diabetes vele malen met goed resultaat behandeld. Ik heb ervaren dat diabetespatiėnten met behulp van een dieet, leefstijladviezen, natuurlijke voedingssupplementen en kruiden de ziekte onder controle kunnen krijgen.

Mijn passie en missie om natuurlijk-gezond-zijn in de maatschappij (terug) te brengen, heeft er toe geleid een geheel natuurlijk behandelprogramma voor diabetes in combinatie met obesitas (overgewicht) op te zetten. Dit programma, Diabese® (een samensmelting van diabetes en obesitas), heeft als doel de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de patiėnt te versterken. Dit wordt bereikt door de juiste voeding, voldoende lichaamsbeweging, geestelijke balans en natuurlijke voedingssupplementen. In 2005 ben ik in mijn praktijk begonnen met Diabese® en de resultaten zijn verbluffend: de deelnemers verliezen gewicht, kunnen met minder medicatie (ook insuline) toe, voelen zich veel gezonder en zijn dit ook!

Iedereen die in zijn eigen lichaam gelooft en durft te kiezen voor natuurlijke gezondheid, zou ik willen aansporen om het behandelprogramma Diabese® te volgen. Met een gezonde wilskracht kunt u veel meer bereiken dan u wellicht denkt!?

Door de vele praktische tips en smakelijke recepten is het behandelprogramma Diabese® gemakkelijk vol te houden!

Auteur:
Formaat:
14 x 21,5 cm
Uitvoering:
Pagina's:
120
ISBN/CODE:
9789063787882
Voorraad:
20
Prijs: € 12,50
Aantal:
Bestel
Menu openen
€ 0,00
 
0