»   Home   »   Webshop   »   Fontein der Jeugd

Fontein der Jeugd

Fontein der Jeugd

Fontein der Jeugd - vijf oude Tibetaanse oefeningen om jong, gezond en vitaal te blijven ontsluiert in vier hoofdstukken hoe het verouderingsproces gekeerd kan worden met behulp van ogenschijnlijk magische riten die duizenden jaren lang als geheime riten in de afgelegen kloosters in de Himalaya bewaard zijn gebleven.
Het waarheidsgehalte van een bewering kan men toetsen aan de praktijk; welnu, iedereen die de vijf Tibetaanse riten dagelijks op de voorgeschreven wijze uitvoert, zal binnen een maand of minder al ervaren dat hij zich jonger en beter voelt. Na een week of tien zul je de meer substantiŽle resultaten opmerken, zoals het effektiever werken van organen als hersenen, maag, longen en nieren en zelfs een herstel van de hormonale balans, waardoor het groeihormoon de kans krijgt zijn constructieve functie te vervullen in bijvoorbeeld de vorm van cel-vermenigvuldiging.
Er zijn twee voorwaarden waaraan je moet voldoen om de oefeningen een succes te laten worden: allereerst moet je nooit vergeten dat je het waard bent dat je meest gekoesterde wensen - jeugd en vitaliteit - in vervulling gaan en in de tweede plaats moet je bereid zijn dagelijks een beetje tijd en energie in de vijf riten te steken.
Allen die aan deze twee voorwaarden willen voldoen, zullen het 'eeuwige leven' hebben en hun vele jaren in gezondheid en liefde doorbrengen.

Een duidelijk geÔllustreerd en begrijpelijk en vlot geschreven boekje waarvan er wereldwijd honderdduizenden exemplaren werden verkocht.

Auteur:
Formaat:
14 x 21,5 cm
Uitvoering:
Pagina's:
84
ISBN:
9789063782399
Voorraad:
51
Prijs: € 9,50
Aantal:
Bestel
Menu openen
€ 0,00
 
0