Het Pompoenenboekje

Het Pompoenenboekje bestaat uit 40 vegetarische recepten, die gemakkelijk te bereiden zijn. Dit zijn (maaltijd)soepen, voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, nagerechten en diverse hartige of zoete (feestelijke) hapjes en taarten. Alle recepten worden uitgebreid beschreven, zodat ook een beginnende kok er mee uit de voeten kan.

De ingrediŽnten zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Sommige producten zijn voornamelijk in de 'natuurvoedingswinkel' verkrijgbaar (bijv. ahornsiroop, kruidenzout, wijnsteenpoeder, etc.) en worden in meerdere recepten gebruikt, waardoor er niet steeds nieuwe ingrediŽnten nodig zijn (die daarna in de kast blijven staan!). Er wordt (bijna) geen suiker gebruikt; in de zoete gerechten wordt gewerkt met ahornsiroop of fructose (tussen haakjes wordt suiker als alternatief geboden).

Alle recepten gaan uit van 4 personen en van 200 gram groenten per persoon. De ingrediŽnten worden per recept in volgorde van gebruik vermeld, behalve de pompoen, deze staat altijd bovenaan. In het recept worden de hoeveelheden herhaald. De uitleg van de recepten is ingedeeld in hoofdstukjes, zodat je gemakkelijk kunt bijhouden hoe ver je met de (voor)bereiding bent. Van elk recept wordt vermeld hoe lang de (voor)bereidingstijd is en welke keukengereedschappen je nodig hebt. Bij elk recept wordt aangegeven wat je erbij zou kunnen eten (Tips).

Alle recepten zijn door de auteur zorgvuldig geproefd.

Eet smakelijk - en gezond!

Auteur:
Formaat:
16 x 21,5 cm
Uitvoering:
Pagina's:
124
ISBN/CODE:
9789063787332
Voorraad:
14
Prijs: € 12,50
Aantal:
Bestel
Menu openen
€ 0,00
 
0