Oefenboek voor paranormale vermogens

Oefenboek voor paranormale vermogens

DEZE TITEL IS UITVERKOCHT EN WORDT NIET MEER HERDRUKT.

-> Laatste exemplaren zolang de voorraad strekt!

Er zijn in de loop der jaren ontelbare boeken geschreven over de rechtvaardiging van paranormale vermogens. Psychologie en psycho-analyse hebben echter onomstotelijk aangetoond dat achter de rede en objektieve feiten een niet te loochenen terrein ligt van louter irrationeel gebeuren van waaruit ons dagelijks gedrag wordt geregeerd.
Met dit inzicht is men tot de erkenning moeten komen, dat er behalve veranderende bewustzijnstoestanden als buitenlichamelijke ervaringen, droomwereld, extase en trance, ook vermogens bestaan als bijvoorbeeld kontemplatie, helderzien en meditatie, en dat door de voorkennis en het inzicht die deze en andere paranormale gegevens verschaffen, een bewustzijnswereld kan worden betreden die het verstand ons onthoudt.

In haar Oefenboek voor paranormale vermogens legt de Amerikaanse Enid Hoffman uit, hoe wij geheel nieuwe kommunikatiekanalen kunnen openen en hoe wij zo, buiten ons verstand en zijn projekties om, kunnen waarnemen wat zich werkelijk in het innerlijk van de mens afspeelt.
De door haar aangeraden oefeningen, gebaseerd op een dertigjarige ervaring, zijn eenvoudig en effektief en laten ons zien dat automatisch schrijven, herinneringen aan vorige levens, magnetisme, pendelen, psychometrie, telepathie e.d. niet alleen even natuurlijk zijn als lopen en spreken, maar even gemakkelijk te leren.
Kortom, Hoffman's Oefenboek voor paranormale vermogens is een overtuigd bewijs van de waarheid dat wij dimensies van begrip en geluk onbenut laten door onze paranormale gaven niet te gebruiken.

Auteur:
Formaat:
14 x 21,5 cm
Uitvoering:
Pagina's:
192
ISBN:
9789063782337
Voorraad:
6
Prijs: € 17,50
Aantal:
Bestel
Menu openen
€ 0,00
 
0