»   Home   »   Webshop   »   Met aandacht genezen

Met aandacht genezen

Met aandacht genezen

Bij de behandeling van ziekten is ook de geestelijke achtergrond van groot belang. In de natuurgeneeskunde zoekt men naar de samenhang tussen de werking van de verschillende organen en het geestelijke functioneren van de mens.

In veel gevallen is ziekte immers geen noodlottig toeval maar een mogelijkheid voor de patiŽnt tot bewustwording van de nauwe samenhang tussen geest en lichaam.

Genezing vindt dan plaats door het ondersteunen van de eigen innerlijke geneeskracht van de mens ťn door bewustwording van wat deze specifieke ziekte aan deze mens te zeggen heeft, kortom: wat de zin is van dit ziekzijn.

De schrijvers van dit boek, beiden als docent verbonden aan verschillende academies voor natuurgeneeswijzen, geven hier hun visie op deze samenhang, daarbij geÔnspireerd door hun praktische ervaring en de beleving van cursisten en cliŽnten.

Het resultaat is een zeer praktisch, eenvoudig en bruikbaar boek, waarin de verschillende orgaanstelsels, de ziektebeelden en tevens de van belang zijnde geestelijke achtergronden en therapieŽn aan de orde komen.

Praktisch boek, bespreekt de verschillende orgaanstelsels, ziektebeelden en de van belang zijnde geestelijke achtergronden en therapieŽn.

Auteur:
Formaat:
14 x 21,5 cm
Uitvoering:
Pagina's:
248
ISBN/CODE:
9789065562623
Voorraad:
33
Prijs: € 19,90
Aantal:
Bestel
Menu openen
€ 0,00
 
0