Relatie-astrologie

De planeten in jouw horoscoop kun je ook plaatsen in de horoscoop van je partner. De plaats waar ze komen te staan vertelt iets over wat je losmaakt in de ander en wat de ander van jou ervaart. Hetzelfde geldt voor de aspecten die jouw planeten met die van je partner maken.

Markus Jehle, een van Duitslands bekendste astrologen, geeft in dit boek op een heldere, speelse, ondeugende en toegankelijke wijze de duidingen van alle onderlinge aspecten en alle posities van jouw planeten in de huizen van de horoscoop van de ander.

Zijn rijke ervaring weet hij op aanschouwelijke en vaak ook humoristische wijze weer te geven, en zijn voorbeelden zijn direct uit het leven gegrepen. Gemakkelijk te begrijpen voor de beginner, terwijl ook de gevorderde astroloog er heel wat zinvolle ideeŽn uit zal opdoen.

Een mķst voor elke astrologiebeoefenaar!

Markus Jehle is psycholoog en erkend lid van de Duitse astrologische beroepsvereniging D.A.V. Hij is hoofdredacteur van het tijdschrift „Meridian", en staat aan het hoofd van een astrologisch studie- en adviescentrum in Berlijn.

Auteur:
Formaat:
15 x 22 cm
Uitvoering:
Pagina's:
192
ISBN/CODE:
9789074899321
Voorraad:
Niet op voorraad
Prijs: € 21,95
Menu openen
€ 0,00
 
0