»   Home   »   Webshop   »   Samen in de Heksenkring

Samen in de Heksenkring

Samen in de Heksenkring

Hekserij, wat is dat eigenlijk en wat kun je ermee doen? Deze vraag staat centraal in het boek Samen in de Heksenkring door Yreen Petra. Het begrip 'heks' is weliswaar goed te definiŰren, maar veel van de definities zijn subjectief en be´nvloed door historie of voorzien van vage en geheimzinnige uiteenzettingen, die kant noch wal raken. Yreen Petra hoopt daar meer duidelijkheid en inzicht in te brengen.

Want hoe zit dat nu met die Godin en God, als het eigenlijk een en dezelfde energie is die zich in alles en iedereen bevindt? Wat is het nut van een cirkel en wat doen die elementen er nu eigenlijk bij? Wanneer gebruik je nu magie en moet je per se elke dag iets hekserigs doen? Maakt het uit of je Keltische of Noorse benamingen gebruikt? Kun je hekserij combineren met het Christendom of met Druidisme of is dat taboe? Waarom moet iets 'met de klok mee' worden gedaan en hoe zit dat met in je blootje rondhuppelen? Antwoorden op deze en andere vragen kun je in dit moderne 'heksenboek' terugvinden.

Je kunt Samen in de Heksenkring zien als een handboek, een naslagwerk of een werkboek, maar ook als een boek dat jou op een duidelijke manier laat zien hoe je alles in je dagelijkse leven kunt toepassen. Door zelf aan het werk te gaan met het aangeboden materiaal uit dit boek en te spelen met je eigen creativiteit, kun je hekserij tot iets van jouzelf maken. Het laat je zien wat de mogelijkheden zijn van het gebruik van hekserij en leert je er op een veilige en respectvolle manier mee omgaan. En het leert je om je eigen ethiek onder de loep te leggen en die als leidraad te gebruiken bij je magisch werk.

Dit zeer actuele boek over hekserij heeft ten doel iedereen die geinteresseerd is om hekserij in haar of zijn leven te integreren, kennis te laten maken met de diversiteit in hekserij en andere stromingen.
Samen in de Heksenkring geeft je een leidraad om je eigen pad in hekserij te vinden, een weg naar balans, in natuur, magie en jezelf. Moderne, duidelijke en heldere uitleg over de Hekserij van NU!

Auteur:
Uitvoering:
Pagina's:
224
ISBN:
9789063789909
Voorraad:
71
Prijs: € 19,90
Aantal:
Bestel
Menu openen
€ 0,00
 
0