Full Color Uitgave!
SONNENBERG - De helende kracht van stenen

Aan (edel)stenen worden sinds mensenheugenis tal van eigenschappen toegekend. Ze worden niet alleen gebruikt als sieraad, maar ook als amulet tegen kwade invloeden of kwalijke aandoeningen. De energie van edelstenen kan ons op vele gebieden helpen: niet alleen alsá 'krachtbron' in ons dageljks leven, maar ook bij Reiki of Feng Shui. Zo helpt bijvoorbeeld een Toermalijn op de werkplek bij het neutraliseren van computerstraling of een smartphone en werkt een Amethist rustgevend bij stress.

In De helende kracht van stenen worden de belangrijkste edelstenen (van Agaat tot Zirkoon) nauwgezet besproken: hun uiterlijk, samenstelling en historie, hun invloed op lichaam en geest, maar ook hun toepassing in diverse esoterische disciplines, zoals astrologie en bepaalde vormen van healing. Hierdoor is dit boek een inzichtelijke en practische gids voor alle belangrijke aspecten van het werken met edelstenen.

De helende kracht van stenen is onmisbaar voor iedereen die met stenen werkt en die ge´nteresseerd is in de diepere achtergronden van de stimulerende eigenschappen van edelstenen.

Deze titel vescheen eerder onder de titel Helende Stenen van A - Z, waarvan meer dan 40.000 exemplaten werden verkocht. Deze uitgave is volledig herzien en uitgebreid.

Formaat:
12 x 18 cm
Uitvoering:
Pagina's:
168 full-colour
ISBN/CODE:
9789075145434
Voorraad:
168
Prijs: € 12,50
Aantal:
Bestel
Menu openen
€ 0,00
 
0