Full Color Uitgave!
SONNENBERG - Aromatherapie van A tot Z

De oliŽn in deze gids zijn goed verkrijgbaar (o.a. bij Chi International)

Aan de slag met aromatherapie: met tips voor het maken van je eigen oliŽn!

Ervaar de reinigende en helende krachten van etherische oliŽn en aromatische essences

'Even een luchtje scheppen', 'Daar zit een luchtje aan' en 'Er is geen vuiltje aan de lucht': allemaal uitdrukkingen die zich met een beetje fantasie gemakkelijk naar geurbeleving laten vertalen. Dat geuren een sterke invloed uitoefenen op onze zintuigen en onze omgeving, staat onomstotelijk vast en er zijn veel goede en uitgebreide boeken over geuren en aroma's verschenen.

Deze naslagwerken bevatten echter vaak een overdaad aan ingewikkelde en technische informatie die, als je niet in de wetenschappelijke achtergronden geÔnteresseerd bent, eerder tot verwarring leidt, dan je op weg helpt. De meeste etherische oliŽn, wierook en andere aromatische essences kun je tegenwoordig gewoon kopen en hoef je niet meer zelf te destilleren...

Aromatherapie van A tot Z is een overzichtelijke en handige gids over de werking en toepassing van de meest gebruikte (en goed verkrijgbare) etherische oliŽn en andere aromatische essences en is bedoeld voor iedereen die direct met aromatherapie aan de slag wil!

Formaat:
12 x 18 cm
Uitvoering:
Pagina's:
112
ISBN/CODE:
9789075145519
Voorraad:
302
Prijs: € 9,95
Aantal:
Bestel
Menu openen
€ 0,00
 
0