SONNENBERG - Pendelen van A tot Z

Een geheel herziene en uitgebreide druk - met ca. 50 nieuwe pendelkaarten!

Pendelen is een methode om kosmische energieŽn te gebruiken om antwoord te verkrijgen op talloze vragen, van praktische beslissingen tot prangende levensvraagstukken.

Petra Sonnenberg geeft antwoord op veel gestelde vragen zoals: Wat is pendelen? Kan iedereen pendelen? Moet iemand bepaalde gaven hebben om te kunnen pendelen? Voor welke vraag kan ik een pendel wŤl of niŤt gebruiken? Hoe kan ik mijn vraag het best formuleren? Worden alle vragen beantwoord? Zijn er vragen die ik beter niet aan de pendel kan stellen? Wat is een goed moment om de pendel te raadplegen? Hoe moet de reactie van de pendel worden geÔnterpreteerd? Welke pendel kan ik het best gebruiken?

Om pendelen voor iedereen toegankelijk te maken en van alle mysteriŽn te ontdoen, wordt op duidelijke wijze beschreven wat 'pendelen' is en hoe het best met de pendel kan worden gewerkt om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Petra Sonnenberg heeft talrijke inspirerende pendelkaarten en schema's samengesteld die een duidelijk en praktisch overzicht bieden van de meest gangbare gebieden waarvoor de pendel kan worden gebruikt.

Door de hoeveelheid en de gangbaarheid van de onderwerpen die aan bod komen, zoals bijvoorbeeld beroep, familie, financiŽn, gezondheid, liefde en spirituele vermogens, is Pendelen van A tot Z niet alleen een baanbrekend naslagwerk, maar tevens van onschatbare waarde voor iedereen die zich bezighoudt met pendelen.

Sinds verschijning is Pendelen van A tot Z een standaardwerk gebleken. Het is vele malen herdrukt, zowel in binnen- als buitenland, en wordt dagelijks geraadpleegd door iedereen die geÔnteresseerd is de kracht van de pendel in zijn leven te integreren.

Modern basisboek voor het werken met de pendel en zijn vele toepassingen voor vele gangbare onderwerpen.

Met 135 pendelkaarten en tips uit de praktijk

Formaat:
17 x 24 cm
Uitvoering:
Pagina's:
352
ISBN/CODE:
9789063786700
Voorraad:
134
Prijs: € 17,50
Aantal:
Bestel
Menu openen
€ 0,00
 
0